-
بررسی پدیده ترمز در تست ترمزهای تدریجی ایمنی اسانسورها
تاریخ انتشار : یکشنبه، ۰۳ تیر ۱۳۹۷
پیشگامان تاسیسات : در این سیستم، انتقال نیروی محرکه از موتور گیربکس به کابین توسط کشش سیم بکسل انجام می گیرد و جهت کاهش قدرت مورد نیاز موتور ، وزن کابین و مسافر توسط وزنه تعادل خنثی می گردد. این سیستم که بیشترین کاربرد در طراحی آسانسور در دنیا را دارد در سرعت های مختلف از 5/0 متر بر ثانیه تا سرعت های بالا تر (عمدتا ۶ متر بر ثانیه)ساخته می شود. از نظر کنترل سرعت می توان این سیستم را به انواع تک سرعته (AC1) و دو سرعته(AC2) و کنترل سرعت هوشمند (VVVF) تقسیم نمود.
سیستم کششی به صورت موتور گیربکس دار (GEAR BOX)
در این سیستم ، سیم بکسل حرکت چرخشی چرخ موتور را از طریق چرخ های هرزگرد به حرکت عمودی کابین تبدیل می کند . موتور گیربکس و تجهیزات مربوطه باید در اتاق ویژه ای با دیوار های محکم و دارای سقف و درب به نام موتور خانه قرار گیرد .محل قرار گرفتن موتور با توجه به شرایط ساختمان و نوع آسانسور می توان در موقعیت های مختلف تعبیه گردد.
-1بالا روی دال
2-بالا-کنار چاهک
3- پایین-کنار چاهک
الکترو موتور بکار رفته سه فاز القایی آسنکرون با تعداد 4 قطب برابر دور اسمی 1410 دور در دقیقه با ولتاژ تغذیه 380 ولت و فرکانس 50 هرتز ، کلاسF ،IP21 با توانایی کشش ترافیکی 240 استارت در ساعت مناسب با عملکرد سیستم کنترل الکترو موتور VVVF ( ولتاژ متغیر ، فرکانس متغیر ) می باشد . ویژگی های کیفی و فنی این نوع موتور ها به گونه ای عمل می کند که موجبات گرم شدن موتور با اعمال افزایش آمپر مصرفی آن فراهم نخواهد شد . در این نوع تکنولوژی با اعمال مناسب فرکانس و ولتاژ زمینه ایجاد قدرت و دور الکترو موتور بگونه ای فراهم می شود که مصرف جریان برق را در زمان راه اندازی نسبت به موتورهای دو سرعته به حداقل می رساند و لاجرم نیازی به پروانه خنک کننده موتور نمیباشد .
گیربکس ها ی کششی برای استفاده در انواع آسانسور مسافری و صنعتی طراحی شده است که از نوع WORM GEAR با کاربرد بهترین کیفیت های تکنولوژی و ماشین آلات دقیق ساخت و موارد اولیه جهت میل حلزونی دنده برنجی و شافت مربوطه است . این نوع گیربکس ها عملکرد بسیار رضایت بخش برای آسانسورها با سرعت 0.5 تا 1.6 متربرثانیه را دارد . از خصوصیات مثبت این نوع کاهنده حرکت نرم ٬ بدون صدا و لرزش و بازده مفید می باشد . آسانسورهای کششی
سیستم کششی
در این سیستم، انتقال نیروی محرکه از موتور گیربکس به کابین توسط کشش سیم بکسل انجام می گیرد و جهت کاهش قدرت مورد نیاز موتور ، وزن کابین و مسافر توسط وزنه تعادل خنثی می گردد. این سیستم که بیشترین کاربرد در طراحی آسانسور در دنیا را دارد در سرعت های مختلف از 5/0 متر بر ثانیه تا سرعت های بالا تر (عمدتا ۶ متر بر ثانیه)ساخته می شود. از نظر کنترل سرعت می توان این سیستم را به انواع تک سرعته (AC1) و دو سرعته(AC2) و کنترل سرعت هوشمند (VVVF) تقسیم نمود.
سیستم کششی به صورت موتور گیربکس دار (GEAR BOX)
در این سیستم ، سیم بکسل حرکت چرخشی چرخ موتور را از طریق چرخ های هرزگرد به حرکت عمودی کابین تبدیل می کند . موتور گیربکس و تجهیزات مربوطه باید در اتاق ویژه ای با دیوارهای محکم و دارای سقف و درب به نام موتورخانه قرارگیرد .محل قرار گرفتن موتور با توجه به شرایط ساختمان و نوع آسانسور می توان در موقعیت های مختلف تعبیه گردد.
-1بالا روی دال
2-بالا-کنار چاهک
3- پایین-کنار چاهک
الکتروموتور بکار رفته سه فاز القایی آسنکرون با تعداد 4 قطب برابر دور اسمی 1410 دور در دقیقه با ولتاژ تغذیه 380 ولت و فرکانس 50 هرتز ، کلاسF ،IP21 با توانایی کشش ترافیکی 240 استارت در ساعت مناسب با عملکرد سیستم کنترل الکتروموتور VVVF ( ولتاژ متغیر ، فرکانس متغیر ) می باشد . ویژگی های کیفی و فنی این نوع موتور ها به گونه ای عمل می کند که موجبات گرم شدن موتور با اعمال افزایش آمپر مصرفی آن فراهم نخواهد شد . در این نوع تکنولوژی با اعمال مناسب فرکانس و ولتاژ زمینه ایجاد قدرت و دور الکتروموتور بگونه ای فراهم می شود که مصرف جریان برق را در زمان راه اندازی نسبت به موتورهای دو سرعته به حداقل می رساند و لاجرم نیازی به پروانه خنک کننده موتور نمیباشد .
گیربکس ها ی کششی برای استفاده در انواع آسانسور مسافری و صنعتی طراحی شده است که از نوع WORM GEAR با کاربرد بهترین کیفیت های تکنولوژی و ماشین آلات دقیق ساخت و موارد اولیه جهت میل حلزونی دنده برنجی و شافت مربوطه است . این نوع گیربکس ها عملکرد بسیار رضایت بخش برای آسانسورها با سرعت 0.5 تا 1.6 متر بر ثانیه را دارد . از خصوصیات مثبت این نوع کاهنده حرکت نرم ٬ بدون صدا و لرزش و بازده مفید می باشد . یکی از عوامل مهم بی صدا بودن آنها ( تا سرعت (1.6m/s سرعت محیطی پایین دنده ها و چرخ دنده که با دقت بسیار ساخته شده است می باشدگیربکس ها مجهز به Double Magnetبوده که هر سمت از سیستم ترمز به تنهایی قابلیت اعمال قدرت کافی بیش از 2 برابر نیاز واقعی برای عمل ترمز را دارا می باشد .